Medewerkers

Posted on

Voor het weekend van de voorstellingen zijn we nog op zoek naar vrijwillige helpers voor en achter de schermen (bar, ticketcontrole, plaatsen wijzen, grime, parking, …). Voel je je geroepen om de handen uit de mouwen te steken op een moment dat je niet zelf naar de voorstelling komt kijken, geef dan je naam op bij Ann: ann@vzw-lach.be. Alvast bedankt!

Blauw

Posted on

In 2013 schreef Linda Van Mieghem het boek ‘Blauw voor Leonore’. Bij het lezen van het boek kroop Flor Verschueren (muziek) vrijwel meteen in de pen en schreef er prachtige en originele liederen bij. Nadat dit werk een paar jaar kon rijpen, zijn we nu klaar om hier een mooie voorstelling van te maken. Met het bestaande materiaal van teksten en muziek maken Lut Goetschalckx (stemcoaching) en Erik Wouters (regie) een originele hedendaagse muziektheatervoorstelling . De voorstellingen staan gepland op 19-20-21 mei 2017 in Hoogstraten. De productie is in handen van de vzw LA:CH.

Blauw is een verhaal over rouw. Als in een gezin een kind sterft, gaat de meeste aandacht naar de ouders. Dit verhaal focust vooral op het verdriet van een kind dat ontredderd achterblijft. Blauw gaat over de complexiteit van gevoelens bij het verlies van iemand waarvan je zielsveel houdt, over het ontvluchten van de realiteit, over het altijd opnieuw geconfronteerd worden met iets wat nooit meer kan teruggedraaid worden. Het is ook een verhaal over vriendschap, troost en over de moed om verder te gaan.

Affiche_Blauw_01